Vera molnár

 1. Vasútmodell kiállítás
 2. Nasa kiállítás budapest
 3. Horgász a pácban dvd
 4. Nasa kiállítás
 5. Horgász kiállítás 2018

Az elmúlt hétvégén immár 10. alkalommal került megrendezésre a PontyShow. Az évek alatt ez a kiállítás folyamatosan bővült, ebben az évben ismét rekordszámú kiállítóval és természetesen rekordszámú látogatóval is büszkélkedhet. Ami további újdonságként szolgált, hogy most a rendezvény gerincét képező PontyShow mellett Pergető Parádéra és a Feeder Fesztiválra volt osztva a kiállítótér. Természetesen a Haldorádó az utóbbi szekcióban kapott helyet. Ebben a beszámolóban megpróbálom visszaadni a Show legfontosabb és legemlékezetesebb pillanatait. Évekkel ezelőtt ez az őszi kiállítás amolyan év végi szakmai szemleként szolgált, azonban mára ez teljesen megváltozott. A pontyhorgászat szezonjának kitolódása rányomta a bélyegét erre a rendezvényre is. Szinte nem volt olyan látogató a standunkon, aki a felszerelések mellett ne érdeklődött volna a hideg vízi pontyhorgászat iránt. Sokan az itt megvásárolt új botokkal, orsókkal már másnap horgászatot terveztek. Minden hasonló kiállításon megtapasztaljuk, hogy a method módszer mekkora dominanciával bír a rezgőspicces technikák között.

Vasútmodell kiállítás

Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy e módszer eszközei, kiegészítői, csalogató anyagai és csalijai kerültek legtöbbször a látogatók kezébe. A kiegészítő programok és a kedvezményes vásárlási lehetőségek mellett a horgászkiállítások legnagyobb vonzereje, hogy minden újdonságot kézbe lehet venni. Kevés olyan stand volt, ahol annyi frissen bemutatott termékkel találkozhattak az érdeklődők, mint nálunk. Ezek közül is kiemelkedő figyelmet kaptak a nemrég debütált By Döme TEAM FEEDER Pro Method Feeder botok, melyek már megjelenésükkel is magukra vonták a szakértők figyelmét, ám kézbe véve értették meg a legtöbben, hogy miért is kapott helyet a bot nevében a "method" szó. A legnagyobb "sláger" azonban nem ez a botcsalád volt, hanem azok az orsók, amelyek még eddig sehol nem voltak megvásárolhatók, megtekinthetők. A By Döme TEAM FEEDER Fine Carp 5000 -es és 6000 -es modellek, valamint az előbb említett botcsaládhoz készített By Döme TEAM FEEDER Pro Method 5000 -es, valamint 6000 -es orsók minden várakozást felülmúló sikert arattak mind a látogatók, mind a PontyShow termékdíj zsűrije közt.

Nasa kiállítás budapest

Horgász Szakkiálítás és Vásár

Horgász a pácban dvd

Nasa kiállítás

Utazzon féláron a PontyShow-ra vonattal! A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2018. november 09-11. között megrendezésre kerülő "PontyShow" rendezvényre utazók részére 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, Budapest-Déli, Budapest-Nyugati, Kőbánya-Kispest, Kelenföld, Zugló, Kőbánya felső állomásra. A rendezvényre legkorábban 2018. szeptember 11-től lehet a kedvezményes árú menetjegyet megváltani. Kérjük, hogy a vasúti pénztárba jelezze, hogy a PontyShowra kér 50%-os alkalmi menettérti jegyet. Nagyon fontos, hogy a menetjegyen szerepeljen a kedvezmény elnevezése, kérjük, hogy erről még a pénztártól való távozás előtt bizonyosodjon meg! Kérjük, hogy őrizze meg a rendezvényre szóló belépőjegyét, mert az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha a menetjegy mellé a rendezvényre szóló belépőjegy is felmutatásra kerül a menetjegyellenőrzés során a vonaton. Minden Belépőjegy mellé választható ajándékok! A 10. PontyShow alkalmából jubileumi ajándékokkal készülünk.

Horgász kiállítás 2018

A Fine Carp orsó ugyanis alig egynapos pályafutása alatt máris megnyerte a kiállítás legjobb feeder orsó díját! Természetesen az ilyen rendezvények nemcsak a termékekről és a vásárlásról szólnak, hanem a személyes találkozásokról is. A Haldorádó standon olyan sikeres és ismert horgászok voltak megtalálhatóak, mint talán sehol máshol a pavilonban. A minket ismerő és a munkásságunkat elismerő, termékeinket eredményesen használó horgászok százaival sikerült ebben a három napban személyes kapcsolatot is teremteni. A ilyen események emiatt (is) fontosak! Íme, néhány pillanatkép a PontyShow-ról: Fotók: Putz Tamás, Sipos Gábor

Sőt! Mivel három módszer kiállítása lesz, ezért három nagyértékű ajándék közül lehet majd választani, és ez még nem minden! A PontyShow és Feederfesztivál első 10. 000 látogatójának még extra ajándék is jár! Jegyárak: Felnőtt belépőjegy: 2 900 Ft Családi belépőjegy: 4 900 Ft A PontyShow 2018. Horgász kiállítás és vásár teljes programja: ITT!

Az idei évben 10. alkalommal rendezik meg a PontyShow-t a Hungexpon 2018. november 9-11. között. Horgász kiállítás és vásár idén két társrendezvénnyel egészül ki. A Feeder Fesztivál, a Pergető Parádé, valamint a 10. PontyShow tehát ünnepi hangulatban és meglepetésekkel, számtalan programmal és minden belépőjegy mellé ajándékkal készül a jubileumra a Hungexpo 13. 000 négyzetméteres `A` pavilonjában. A Feeder Fesztivál, a Pergető Parádé, valamint a 10.

 • Spss leírás
 • Renault clio 2019 méretek
 • Bogáncs állatmenhely zalaegerszeg
 • Írás - PontyShow 2018 Haldorádó szemmel - Haldorádó horgász áruház
 • Horgász kiállítás 2018 ősz
 • Székely Bertalan Általános Iskola - Szada, Hungary
 • La Roche-Posay Toleriane Ultra intenzív nyugtató ápolás arcra és szemkörnyékre, száraz, intoleráns bőrre, 50 ml - eMAG.hu
 • PontyShow 2018. Horgász kiállítás és vásár a hétvégén - BellaCafe.hu
 • Nasa kiállítás