Vera molnár

 1. Grízes tészta elkészítése
 2. "Anya, ez isteni!...", avagy Gabojsza konyhája: A legfinomabb szarvas sültem
 3. Töltött szarvasborjú lapocka, erdei gombával | Recipe | Recept, Lapocka, Receptek

Nagy fába vágtam a fejszémet, ugyanis egy pár hete beszélgettünk a kollégákkal ebéd közben, áradoztak a konfitált kacsa húsáról. Pont kacsát én még nem ettem, de marhának már több részét is, meg pl most legutoljára bárány csülköt kóstoltam a szuper módon elkészítve. Kaptam egy kérdést, hogy én hogyan szoktam a konfitált húst készíteni. Hirtelen kicsit megszédültem, nem is tudtam, hogy most erre mit válaszoljak. Olvastam róla, és órákat tudnék mesélni a konfitált hús gyönyöreiről, de pont egyet még nem csináltam. Nem készítettem saját magam még ilyet. Gyakorlatilag fél pillanat múlva már meg is volt a következő nagy tervem. Nyilván, hogy ezt nekem is ki kell próbálnom. Utána olvastam még jobban, aki nem tudja annak mondom, hogy ez gyakorlatilag zsírban sütést jelent. Ez még nem is hangzik különlegesen, az a lényeg, hogy nagyon alacsony hőmérsékleten 70-90 fokon bőséges zsiradékban, vagyis úgy, hogy az adott húst ellepje a zsír. Nem szabad, hogy sercegjen, csak picit gyöngyözzön a zsír sütés közben.

Grízes tészta elkészítése

A gyászmisét aznap 7 óra 30 perckor a kiskanizsai Sarlós Boldogasszony-templomban tartjuk. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik és gyászunkban osztoznak. A gyászoló család "Szemét örökre lezárta, a szív megszűnt dobbanni. " Mély fájdalommal tudatjuk, hogy ANGYAL PÁL életének 73. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt. Hamvaitól Nagykanizsán a Kórház kápolnájában 2020. július 10-én (pénteken) 14 órakor veszünk végső búcsút. Gyászoló család "Könnyes az út, mely hozzád vezet, Örökké őrizzük emlékedet. " Fájó szívvel emlékezünk HORVÁTH ISTVÁN halálának 5. évfordulóján. Szerető családja "Hirtelen halálod nagy fájdalmat okozott, De jóságod és szereteted szívünkben örökké élni fog. " Szomorú szívvel tudatjuk a rokonokkal, barátokkal, ismerősökkel, hogy szerető férjem, édesapánk, nagypapánk, dédipapám, testvérem, apósom MILEI RUDOLF 82 éves korában elhunyt. július 11-én, szombaton 11 órakor lesz a mumori temetőben, előtte 10 órakor gyászmise a lenti templomban. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik fájdalmunkban osztoznak, és utolsó útján elkísérik.

"Anya, ez isteni!...", avagy Gabojsza konyhája: A legfinomabb szarvas sültem

Töltött szarvasborjú lapocka, erdei gombával | Recipe | Recept, Lapocka, Receptek

 1. Fábián Péter - Tetováló | Corvin Ink
 2. Recept: Sörbe sült szarvas | ZAOL
 3. Szarvas camp hungary
 4. Coraline és a titkos ajtó
 5. Eladó Ház, Nagylóc - Nagylóc, Nógrád - Ház
 6. Puma gyerek cipő
 7. Magyar videószerkesztő programok letöltése ingyen
 8. Szarvas
 9. Gyömbér tea elkészítése
 10. Hopp csilla táncos video

Fanny Konyha Az aktuális lapszám már az újságárusoknál! Az adventi sütemények, a legfinomabb vadételek kipróbált receptjei, és a szezon finomságai most a legújabb Fanny Konyhában! Csak 285 forint! Ínyenc Főzzön velünk! Menüsor -akár húsmentesen is-, vendégváró falatok, aprósütemény-kavalkád a legújabb lapszámban! Édes Élet Mindenki megtalálja a legfinomabb vagy épp legkönnyebben elkészíthető recepteket a negyedévente megjelenő magazinunkban. Előfizetéshez ajándék 2000. -Ft Most extra 2. 000 forint kedvezmény! Lepje meg önmagát vagy szeretteit és fizessen elő a legkedveltebb magazinokra!

1 2 3 4 5 … Következő

 1. Hbo tv műsor 5 napra 4