Vera molnár

  1. Fawkes maszk
  2. Légzésvédő többször használatos maszk porvédő maszk FFP3RD szelepes 3 kamrás porálarc gumipánttal - Maszkok, pajzsok - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu

A CE jelölés a biztonság garanciája, bizonyítja, hogy a termék teljesít minden európai uniós követelményt. A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti. Kellékszavatosság: 2 év × Hibás termékadat jelentése Melyik adatot találta hiányosnak? Kérjük, a mezőbe adja meg a helyes értéket is! Üzenet Észrevételét köszönjük! Hamarosan feldolgozásra kerül. Kérjük, vegye figyelembe, hogy erre az üzenetre választ nem küldünk. Bejelentése nem minősül reklamáció vagy panaszbejelentésnek. Amennyiben panaszt vagy reklamációt szeretne bejelenteni, használja Reklamáció/panaszbejelentő online felületünket: A kedvencek funkcióhoz kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon! Regisztráció Először jár nálunk? Kérjük, kattintson az alábbi gombra, majd adja meg a vásárláshoz szükséges adatokat! Egy perc az egész! Miért érdemes regisztrálni nálunk? Rendelésnél a szállítási- és számlázási adatokat kitöltjük Ön helyett Aktuális rendelésének állapotát nyomon követheti Korábbi rendeléseit is áttekintheti Kedvenc, gyakran vásárolt termékeit elmentheti és könnyen megkeresheti Csatlakozhat Törzsvásárlói programunkhoz, és élvezheti annak előnyeit Kérdése van?

Fawkes maszk

Szállítási idő: 1-5 nap EN 149:2001+A1:2009 Légzést segítő kilégző szeleppel gyenge mérgek és mérsékelten veszélyes szilárd és folyékony részecskék ellen védő pormaszk kónusz forma előformázott orrkengyel kényelmes felfekvést biztosító szivacscsík nem allergén névleges vé Ft 1 588 Szállítási díj min. 1845* Szállítási idő: Raktáron Arcmaszk Arcmaszk (szájmaszk) 1db A maszk elfogja fertőzéseket, az aeroszolokat, port, szmogrészecskéket és a pollent, védőszűrővel ellátott. Mosható! Szívószeleppel ellátott. A fotó illusztráció! A termék kép az megegyező. FIGYELEM! Nagyobb tétel Ft 1 790 + 1500, - szállítási díj* Szállítási idő: 2 munkanap -FFP2 -Aktív szenes -Szelepes -A képeken látható kialakítssal Ft 1 990 Szállítási díj 1500. -* - FFP2 arcmaszk, szeleppel ellátva- Szűrik a belélegzett levegőt, így helyes használat esetén óvják a viselőt is- Magas biztonsági foka és ideális ár/érték aránya révén ezt ajánlják magán felhasználásra is- 95%-ban képes szűrni a levegőt Ft 2 489 + 1905, - szállítási díj* SUPAIR 23306 FFP3 NR D SL TÖMÍTŐGYŰRŰS RÉSZECSKESZŰRŐ MASZK: Mérgek kategóriájába sorolt szilárd és folyékony részecskék ellen (pl.

  • Hitelbiztosítéki érték számítása
  • A legjobb szabadtéri színházak és előadások Budapest környékén - 2019 nyár
  • Airsoft maszk
  • Hordozható vezetékes telefono
  • Hoki maszk
  • Angyalmágia a szerelemért

Légzésvédő többször használatos maszk porvédő maszk FFP3RD szelepes 3 kamrás porálarc gumipánttal - Maszkok, pajzsok - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu

Szűrés Raktárkészlet Választható színek Ár Partnereink Tanúsítvány Porvédő maszkok, részecskeszűrők Porálarcok részecskeszűrővel vagy szeleppel, akár védőszemüveggel együtt is megrendelhetők. Óvja Ön is szervezetét a kívülről érkező káros anyagoktól és kellemetlen szagoktól modelljeink használatával! A pormaszkok darabonként és csomagban is elvihetők raktárunkból. Vásároljon most a Legjobb Munkaruha webshopból rapid szállítással!