Vera molnár

  1. Magyar steel
  2. Radio Hungary - Magyar Rádió Online FREE (HU) by Youssef Saadi
  3. 100 Rádiók Magyar: hírek, zene, futball (HU) – (iOS Приложения) — AppAgg
  4. Zenék hallgatása
  5. Magyar rádió csatornák online hallgatása

A Magyarországon kívüli magyar nyelvű rádiók olyan műsorszóró rádióállomások vagy műsorkészítő műhelyek, melyek a helyi vagy magyarországi hallgatóknak magyar nyelven közvetítenek szerkesztett rádióműsort, ide nem értve a csak zenei online csatornákat. A műsorszóró rádióállomások működését annak az országnak a törvényei szabályozzák, ahonnan sugároz. A rádiós műsorkészítő műhelyek sok tekintetben hasonlítanak a podcastok szerkesztőségéhez, ezért a jelen lista "rádióként" (azaz rádiós műhelyként) veszi a podcastokat is. Ez az oldal tartalmazza a jelenlegi és már megszűnt rádiók adatait is. Típusaik [ szerkesztés] A magyar határon túli, magyar nyelvű rádióállomásoknak alapvetően két típusát különböztethetjük meg: 1) amelyik magyarországi közönségnek sugároz (ezek a nemzetközi vagy klandesztin rádiók: előbbiek egy ország politikai vezetésének szócsövei és az adott ország életéről szóló adásokat közvetítenek, utóbbiak a célország politikai berendezkedésétől eltérő értékrend szerint működnek [1]), illetve nemzetközi vallási rádiók és 2) amelyik az adott helyen élő hallgatóknak sugároz, a jelen esetben kisebbségi magyarságnak.

Magyar steel

Radio Hungary - Magyar Rádió Online FREE (HU) by Youssef Saadi

Üdvözöljük az Magyar Radiok Online Radio Online Magyar-ös mobilalkalmazásban, amely lehetővé teszi a kedvenc rádióállomás, am / fm rádió és online rádióállomások ingyenes meghallgatását. Miért töltse le az Magyar Radiok Online Radio Online Magyar-öt? Az Magyar Radiok Online Radio Online Magyar-öt rendkívül tiszta felhasználói felület jellemzi, amely a lehető leghamarabb segít a kedvenc rádióállomás hangolásában és hallgatásában. Ez az alkalmazás nagyon kevés helyet foglal el a mobil eszközön, és az akkumulátor fogyasztása minimális. Az időzítő funkcióval beállíthatja az alkalmazás automatikus leállítását, amely lehetővé teszi, hogy hallgasson a rádión, függetlenül attól, amit elalszik. Alkalmazásunk jellemzői: Tiszta felület Folyamatos rádiólejátszás még más alkalmazások használata közben is. "Alvó időzítő" automatikus leállítás programozása. Rádió reprodukció fejhallgatóval vagy anélkül. Hozzáférés a kedvencekhez. Equalizer. Magyar Radiok Online Radio Online Magyar-ben a következő rádióállomások találhatók: budaors 104.

100 Rádiók Magyar: hírek, zene, futball (HU) – (iOS Приложения) — AppAgg

6 cikk 1/1 oldal Könnyítés a helyi és körzeti médiaszolgáltatóknak 2020. április 3. péntek 11:39 Engedményeket tesz a médiatanács a helyi és körzeti rádiókkal, televíziókkal már megkötött támogatási szerződéseiben, hogy a szolgáltatók a koronavírus-járvány miatt kialakult nehezített körülmények ellenére is teljesíteni tudják szerződési kötelezettségeiket – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatósága. Milliók hallgatják a magyarországi rádióadókat 2019. május 12. vasárnap 08:35 A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság adatai szerint országosan a 15 éves vagy annál idősebb lakosság 69 százaléka naponta, míg 87 százaléka hetente rádiózik. Megbüntette Sebestyén Balázsékat a médiahatóság 2019. február 14. csütörtök 14:52 A Rádió 1 Balázsék című műsorszámának tavaly szeptember 11-én sugárzott adása a korhatár szempontjából rosszul lett besorolva és azt csak 21 óra után lehetett volna sugározni. 1/1 oldal

Zenék hallgatása

  • Vodafone magyar
  • Magyar
  • A Guldenburgok öröksége 3. évad (Das Erbe der Guldenburgs) - Online filmek Sorozatok Letöltés
  • Magyar FM Online - Rádió hallgatás, élő adás!
  • Magyar rádiok hallgatása

Magyar rádió csatornák online hallgatása

Online rádiók hallgatása a legegyszerűbben, legyél bárhol bármikor. A rádiók hallgatása közben lehetőséged nyílik, hogy lásd éppen milyen dal szól az általad kiválasztott rádióban. Továbbá lehetőséged van kedvenc rádióidat eltárolni a kedvencek fülnél, így könnyedén megtalálod kedvenc online rádiódat. Az alkalmazás egy top listát készít a leghallgatottabb rádiók listájából, melyet a trends fülön találsz meg. Magyar rádiók mellett számos külföldi rádiós is megtalálható a TopRadio alkalmazásában.

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience. Minden Magyarország rádiók elérhető ebben az alkalmazásban by Youssef Saadi What is it about? Minden Magyarország rádiók elérhető ebben az alkalmazásban. A lista kimerítő. App Details Last updated February 25, 2015 Release date App Store Description Minden Magyarország rádiók elérhető ebben az alkalmazásban. A lista kimerítő. A rádió hallgatása Magyar (HU) mindenhol jellemzői a következők: • Együttműködik EDGE, 2G, 3G, 4G és WiFi • Működik iPhone iOS 6. 0 és az összes későbbi változatai. • Működik a iPhone és iPhone 6 6 Plus. • Működik a iPad • Működik a háttérben, akkor valami mást, és mindig hallgatni kedvenc zenéit! • Ellenőrizze a rádió gombjait a fejhallgatót vagy a QuickMenu zene az iPhone, görgeti a képernyőt! • Ez egy ingyenes app! Ha van javaslata, vagy rádiót szeretne hozzáadni, forduljon hozzánk e-mailben. Disclaimer: AppAdvice does not own this application and only provides images and links contained in the iTunes Search API, to help our users find the best apps to download.